Olsztyn.kgmEisen inzake omgevingstemperatuur voor droge transformatorenDoe goed werk in de zin van w

  • vrijgavetijd:2022-04-14 06:27:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:173
  • Korte omschrijving:

    Olsztyn.kgm,Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie onde

Artikel inhoud

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Olsztyn.kgmModel van olie ondergedompelde transformator, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Olsztyn.kgmJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Moita.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


Olsztyn.kgmEisen inzake omgevingstemperatuur voor droge transformatorenDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en laat de prestaties met grote sprongen verbeteren



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;,Olsztyn.kgmS-11-type olie ondergedompelde transformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis,Olsztyn.kgmTransformer box, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Interpretatie en observatie) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Elektrische transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Olsztyn.kgmEisen inzake omgevingstemperatuur voor droge transformatorenDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en laat de prestaties met grote sprongen verbeteren



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Beloof het en hou je aan je belofte.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Olsztyn.kgmDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Bawku.Overige productinformatie
  • Gdansk.kgmElektrische mobiele hydraulische liftZal het een keerpunt inluiden?

    Gdansk.kgmElektrische mobiele hydraulische liftZal het een keerpunt inluiden?

  • Gdansk.kgm3D hefplatform voor het polijsten van kamerWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

    Gdansk.kgm3D hefplatform voor het polijsten van kamerWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

  • Gdansk.kgmPlatform type liftVerschijnsel tijdens gebruik

    Gdansk.kgmPlatform type liftVerschijnsel tijdens gebruik

  • Gdansk.kgmDubbele kolom lift van aluminiumlegeringTechnische ondersteuning

    Gdansk.kgmDubbele kolom lift van aluminiumlegeringTechnische ondersteuning

  • Magdeburg.Liften voor fabrieksgebruikBetaal 10.000 voor één nep

    Magdeburg.Liften voor fabrieksgebruikBetaal 10.000 voor één nep

  • Masindi.kgmTestelementen van de transformatorWaar moet ik op letten bij het installeren?

    Masindi.kgmTestelementen van de transformatorWaar moet ik op letten bij het installeren?

  • Hebeiphilippines.kgmVaste elektrische liftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden b

    Hebeiphilippines.kgmVaste elektrische liftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden b

  • Hebeiphilippines.kgmKleine hijsplatformwagen voor huishoudensWat is de productietechnologie?

    Hebeiphilippines.kgmKleine hijsplatformwagen voor huishoudensWat is de productietechnologie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!