Jelenia Gora.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe te werken in stapelen?

  • vrijgavetijd:2022-04-15 18:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:458
  • Korte omschrijving:

    Jelenia Gora.,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar

Artikel inhoud

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Jelenia Gora.Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Natuurlijk,Jelenia Gora.Transformer inductor, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,Jelenia Gora.Wat een goede olie ondergedompelde testtransformator is., raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Jelenia Gora.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe te werken in stapelen?



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer,Jelenia Gora.Computer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Uitstekende kwaliteitVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Vallende buitenlandse zaken en piercing

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Jelenia Gora.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe te werken in stapelen?



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Respect voor klantenDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Jelenia Gora.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Bawku.Overige productinformatie
  • LuchengCity in GermanyElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

    LuchengCity in GermanyElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

  • Een NasElektrische groenteliftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

    Een NasElektrische groenteliftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

  • Toledo500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Toledo500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Bitom.Vaste hefvorkNoodzaak om de veerkracht van de markt te versterken

    Bitom.Vaste hefvorkNoodzaak om de veerkracht van de markt te versterken

  • Bitom.Eenvoudig hefplatform voertuigFouten en eliminatiemethoden in het dagelijkse werk

    Bitom.Eenvoudig hefplatform voertuigFouten en eliminatiemethoden in het dagelijkse werk

  • ZoetermeerPlatform hydraulisch hefplatformVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

    ZoetermeerPlatform hydraulisch hefplatformVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

  • Shaanxi.Alle elektrische kleine liftPre-onderhoud

    Shaanxi.Alle elektrische kleine liftPre-onderhoud

  • Shaanxi.2 ton elektrisch hefplatformVereisten voor productkwaliteitsplan

    Shaanxi.2 ton elektrisch hefplatformVereisten voor productkwaliteitsplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!