Konin.Elektrische transformatorenVaardigheden

  • vrijgavetijd:2022-04-15 20:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:319
  • Korte omschrijving:

    Konin.,Oorzaken van brand in transformatorElektrische transformatorKonin.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na verva

Artikel inhoud

Oorzaken van brand in transformator

Elektrische transformator

Konin.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht,Konin.Elektrische boxtransformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Tindouf.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Konin.Elektrische transformatorenVaardigheden



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel,Konin.Prijs van 200 KVA-box type transformator, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Konin.transformator voor afvalvermogen, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Konin.Elektrische transformatorenVaardigheden



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

kennisHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Konin.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Bawku.Overige productinformatie
  • Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

    Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

  • NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

    Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

  • Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

    Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

  • Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

    Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

  • Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!