Tarnobrzeg.High frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorProfessioneel ma

  • vrijgavetijd:2022-04-18 02:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:501
  • Korte omschrijving:

    Tarnobrzeg.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allema

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Tarnobrzeg.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, als de tweede fase wordt geblokkeerd,Tarnobrzeg.Elektrische en distributietransformator, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Tarnobrzeg.Scb10 droge distributietransformator, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wiringwijze van droge transformator:


Tarnobrzeg.High frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorProfessioneel maatwerk



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los,Tarnobrzeg.Testvragen voor transformatoren, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

De goedkoopsteVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Tarnobrzeg.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Bawku.Overige productinformatie
  • MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

    MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

  • MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

    Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

  • PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

    PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

  • Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

    Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

    Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

  • SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!