Zhelino.Omschrijving van het model van transformatorVisualisatie technologie

  • vrijgavetijd:2022-04-26 06:27:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:329
  • Korte omschrijving:

    Zhelino.,Zhelino.transformator voor droog type 1000kW,transformator-onderneming met olieonderdompelingVerschil tussen droge trans

Artikel inhoud
Zhelino.transformator voor droog type 1000kW,

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Zhelino.Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Zhelino.Volledig afgesloten transformator, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Sumpango.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Zhelino.Prijs van 100 KVA droge transformator, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


Zhelino.Omschrijving van het model van transformatorVisualisatie technologie



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Welkom gesprekkenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Zhelino.Omschrijving van het model van transformatorVisualisatie technologie



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Aanbeveling van de homepagetransformator-onderneming met olieonderdompeling

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Zhelino.transformator met olieonderdompeling

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Bawku.Overige productinformatie
  • Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

    Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

  • Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

    Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

  • Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

    Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

  • San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

    San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

  • PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

    PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

  • Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

    Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

  • El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

    El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

  • X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

    X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!