Izovsk.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGemak

  • vrijgavetijd:2022-05-05 17:46:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:174
  • Korte omschrijving:

    Izovsk., het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te an

Artikel inhoud
het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Izovsk.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Look van olie van de radiator

Shinyanga.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,Izovsk.Elektrische transformator 50, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten,Izovsk.Levering van transformator, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Izovsk.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGemak



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

nieuw productWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Izovsk.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenGemak



Productieproces en stappen van droge transformator

De kosten zijn redelijkDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer,Izovsk.Wat is de belangrijkste functie van de transformator, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Izovsk.Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Bawku.Overige productinformatie
  • Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

    Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

  • Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

    Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

  • Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

    Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

  • Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

    Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

  • Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

    Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

  • Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

    Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

  • DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

    DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!