ArmeniëPijp met gegalvaniseerde stripWat zijn de technische voorwaarden voor typeselectie en ontwerp

vrijgavetijd:2022-05-05 21:48:58 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:485

Kerntips:Armenië,De hogedrukoliepijp voor dieselmotor (gb-) is een vierkantleiding voor een hogedrukpijp van dieselmotoren.Valse en infer

De hogedrukoliepijp voor dieselmotor (gb-) is een vierkantleiding voor een hogedrukpijp van dieselmotoren.

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, wat resulteert in oren de reductie is te groot, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

ArmeniëWanneer we de oorzaken van defecten in het tekenproces van qb vierkante buis begrijpen, moeten we de technologie voortdurend verbeteren in het volgende productieproces, zodat we het voorkomen van defecten kunnen verminderen.

Classificatie van vierkant buisstaal is een koolstoflegering van ijzer met koolstofgehalte van vierkante buis tussen .% %. Om de taaiheid en plasticiteit ervan te waarborgen,ArmeniëGalvaniseerde vierkante stalen pijp, is het koolstofgehalte in het algemeen niet hoger dan %. Naast ijzer en koolstof omvatten de belangrijkste stalen ook silicium, mangaan, zwavel,Armenië16Mn hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp, fosfor, enz. Er zijn verschillende classificaties van stalen en vierkante buizen, met name de volgende: vierkante buizen worden ingedeeld in gewoon staal naar kwaliteit (P &%, Japanse standaard vierkante buis, Britse standaard vierkante buis, Amerikaanse standaard vierkante buis, Europese standaard vierkante buis en niet-standaard vierkante buis.

Indien de lasdraad van hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor het lassen ter plaatse, wanneer de dikte onvoldoende is, moet deze worden gelast tot de vaste dikte, de grond en de zandgrond, en moet het lassen worden toegepast wanneer er scheuren zijn, zelfs indien de stalen pijp met een andere grote opening tegelijk kan worden vervaardigd.

Voor het verlaten van de fabriek is een vierkante buis gemaakt van verschillende materialen. Het is nodig dat de betreffende medewerkers een gekwalificeerde inspectie uitvoeren. De vierkante buis heeft een breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste veld is niet alleen de bouwindustrie, maar kan ook overal in ons dagelijks leven worden gezien. De levensduur van vierkante buizen wordt voornamelijk beïnvloed door oppervlaktebehandeling. Ik zal de specifieke handelingen van de oppervlaktebehandeling van vierkante buizen uitleggen.


ArmeniëPijp met gegalvaniseerde stripWat zijn de technische voorwaarden voor typeselectie en ontwerp



Valse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn wat resulteert in het verschil tussen elektroden,Armenië120 vierkante buis, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Een compleet assortiment productenHet nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.

Er zijn vele manieren van ontsteking, zoals boog, elektrische vonk, vlam, sterke stroom, hoge temperatuur oven, elektronenbundel, laser, hoge temperatuur straling, magnetron, chemische oven, enz.

B. gereedschapsstaal: a) koolstofgereedschapsstaal; b) gelegeerd gereedschapsstaal; c) Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.


ArmeniëPijp met gegalvaniseerde stripWat zijn de technische voorwaarden voor typeselectie en ontwerp



C. speciaal prestatiestaal: a) roestvrij en zuurbestendig staal; b) hittebestendig staal; c) Elektrisch verwarmingsgelegeerd staal; d) Elektrisch staal; e) Hoogmangaan draagt resistent staal.

projectdikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

Het wordt gebruikt voor welk doel en waar. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, voornamelijk structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen en vierkante buizen. Vierkantspijpen kunnen worden verdeeld in naadloze en gelaste verbindingen. Naadloze vierkante buizen worden gevormd uit naadloze cirkelvormige buizen.

Het oppervlak van valse en inferieure vierkante buizen is gemakkelijk om korsten te produceren. Er zijn twee redenen: het materiaal van valse en inferieure vierkante buizen is ongelijk en er zijn veel onzuiverheden. De geleideapparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten is eenvoudig en gemakkelijk aan staal vast te houden. Deze onzuiverheden zijn gemakkelijk te litteken na het bijten van de rol.

ArmeniëHoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)

De lokale warmteafgifte in het lassen van vierkante buis kan de warmtebeïnvloede zone verminderen, de micro van thermisch gevoelige materialen vermijden en de eigenschappen van materialen behouden.

De impacthardheid van de belasting op het machinedeel met een grote snelheid door QB wordt de impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal onder impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bawku.adviserennieuws
Bawku.Laatste nieuws